Synkronisér data mellem enheder

Udvid alle | Skjul alle

Hvis du er forbundet til My Kaspersky, når du føjer data til din boks på en enhed, sender programmet automatisk disse data til cloud-lageret og derfra til dine andre enheder, hvor Kaspersky Password Manager er installeret, og som er forbundet til My Kaspersky med den samme My Kaspersky-konto. Hvis du konsekvent opdaterer dine data på alle dine enheder, hjælper det også med at gendanne dine data, hvis du erstatter eller mister en enhed. Automatisk synkronisering er aktiveret som standard.

Slå automatisk synkronisering fra

Slå automatisk synkronisering til

Hvis automatisk synkronisering aktiveres, men data på dine enheder ikke er synkroniseret, kan du manuelt synkronisere data.

Synkronisér data manuelt

Synkronisér på tværs af enheder efter opdatering til Kaspersky Password Manager 10

Når du opdaterer Kaspersky Password Manager til version 10 eller nyere, bliver din boksdatabase fleksibel. Det giver dig mulighed for at synkronisere dine data på tværs af enhederne, selv når du bruger forskellige versioner af programmet på dine enheder.

Typen af poster og posternes egenskaber kan ændres fra version til version. Dokumentkategorisering er f.eks. tilgængelig på stationære computere, der kører macOS og Windows, men ikke tilgængelige på mobilenheder.

Dine data er måske ikke fuldt tilgængelige i følgende tilfælde: